6-daagse artiestenreis naar de sneeuw

Bijna uitverkocht
Artiestenreizen
Oostenrijk
Halfpension

Geniet van het prachtige Brixental

Verblijf in gezellig 4-sterrenhotel

Diverse feestavonden met artiesten

vanaf p.p.

€799,-

Ga mee op reis naar de sneeuw met uw favoriete Nederlandse artiesten!
In maart 2020 is het tijd voor weer een gezellige artiestenreis naar de sneeuw! Dit jaar vindt de reis plaats van 15 – 20 maart 2020 en bezoeken we het bekende wintersportdorp Hopfgarten. Hopfgarten is een knus en gemoedelijk Oostenrijks dorp dat gelegen is in het Brixental in Tirol. Voor deze reis maken wij bekend dat wij de hand hebben kunnen leggen op artiesten, die het neusje van de zalm zijn, als we het hebben over artiesten die het Nederlandstalige levenslied ten gehore brengen. Artiesten die er hun hand niet voor omdraaien om een feestje met u te bouwen. Kortom inhaken en boeken maar! En dan gaat het om artiesten als Marco de Hollander, Helemaal Hollands, Vinzzent, Suzanne Veldmeijer, René Karst, Grad Damen Stefan Storm en Alex.

Deze artiestenreis naar de sneeuw is inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar in comfort class
 • Diensten ervaren chauffeur
 • 5 overnachtingen in het 4* Hotel Leamwirt
 • Verzorging op basis van half pension (ontbijt en diner)
 • Toeristenbelasting
 • 4 x besloten feestavond in het hotel met optredens van artiesten
 • Excursie Kitzbühel
 • Excursie Innsbruck
 • Glühweinparty in het hotel
 • Wandeling Hopfgarten
 • Bezoek aan Gerry’s Inn met optredens van artiesten
 • Pub quiz
 • Reisbegeleiding Van der Valk Vakanties gedurende de gehele reis

Exclusief

 • Optionele excursies en entreegelden
 • Overige drankjes en maaltijden
 • Fooien
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Reserveringskosten € 25,00 per boeking

Dag 1 – Zondag 15 maart 2020
In de ochtend reist u vanaf diverse opstapplaatsen vanuit Nederland per luxe touringcar naar Oostenrijk. Op gezette tijden wordt gestopt om de benen te strekken of om de inwendige mens te versterken. Aan het begin van de avond arriveert u in het in Tirol gelegen Hopfgarten waar we gedurende 5 nachten verblijven in het 4* Hotel Leamwirt op basis van halfpension. Het hotel ligt aan de rand van Hopfgarten. Na aankomst checkt u in en nadat u alle bagage op uw kamer gebracht heeft wordt u in het restaurant verwacht voor het diner.

Dag 2 – Maandag 16 maart 2020
U begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag bezoekt u het nabij gelegen mondaine Kitzbühel dat gelegen is in de Kitzbühleler Alpen. Dit gebied wordt zowel in de winter- als zomermaanden druk bezocht door Nederlanders, die hier hun jaarlijkse wintersport- of wandelvakantie doorbrengen. Aangekomen in Kitzbühel kunt u op uw gemak rondkijken, Kaffee und Kuchen gebruiken en genieten van de frisse Oostenrijkse lucht. In de loop van de middag rijden we terug naar het hotel. Diner en feestavond in het hotel.

Dag 3 – Dinsdag 17 maart 2020
Na het heerlijke ontbijt vertrekken we naar Innsbruck. Dankzij haar ligging wordt Innsbruck ook wel de hoofdstad van de Alpen genoemd. De stad heeft een prachtig stadscentrum met historische gebouwen en er hangt een vriendelijke sfeer. Het oude stadscentrum dateert uit de middeleeuwen en biedt nog steeds een schilderachtige verzameling middeleeuwse huizen. De stad staat bekend om het balkon met het “gouden dak”, dat in zijn geheel met vergulde koperspanen bedekt is; het symbool van Innsbruck. Het is een mooie stad om doorheen te lopen en het uitzicht op de bergen rondom de stad is bijzonder fraai. Eind van de middag komen we terug in het hotel.Diner in het hotel.

´s Avonds is er een Glühwein party in de tuin van het hotel. Bij het warme haardvuur en met een gezellig muziekje op de achtergrond geniet u van een heerlijk glas Glühwein. Na deze Glühwein party gaat het feest nog even verder in de feestzaal van het hotel. Een bijzonder optreden wordt gegeven daar Lara Bianca Fuchs, de dochter van de hoteleigenaar naar Hotel Leamwirt. Zij is bekend in de wereld van de Schlagermuziek en zal er samen met onze artiesten uit Nederland een groot feest van maken.

Dag 4 – Woensdag 18 maart 2020
Uitgebreid ontbijt in het hotel. De ochtend is vrij te besteden maar voor de sportievelingen onder ons bieden wij de mogelijkheid met elkaar een wandeling te maken door het wandelgebied van Hopfgarten. Uiteraard zullen er ook weer artiesten meewandelen en zal het sneeuwballen gevecht niet ontbreken. Wandelt u met ons mee? ‘s Middags gaan we naar het “immer gemütliche” Westendorf voor een gezellige middag met muziek, dans en uiteraard polonaise. Begin van de avond bent u weer terug in het hotel.
Diner en feestavond in het hotel.

Dag 5 – Donderdag 19 maart 2020
Na het heerlijke ontbijt blijven we ’s ochtends in het hotel en testen we uw kennis over de artiesten tijdens onze Pub quiz. ’s Middags rijden we weer naar Westendorf voor een laatste bezoek aan Gery’s Inn waar u geniet van diverse optredens van de Nederlandse artiesten. Aan het einde van de middag keert u terug naar het hotel. Diner en feestavond in het hotel.

Dag 6 – Vrijdag 20 maart 2020
Na een vroeg ontbijt neemt u afscheid van elkaar en van Oostenrijk en reist u terug naar uw opstapplaats in Nederland. Net als op de heenreis wordt op gezette tijden gestopt. Aangekomen bij uw opstapplaats kunt u moe maar voldaan terugkijken op een super gezellige artiestenreis naar Hopfgarten.

Programma en artiesten onder voorbehoud van wijzigingen.

Het 4* Hotel Leamwirt is een mooi hotel in Tiroolse stijl, midden in de prachtig gelegen bergwereld van de Kitzbüheler Alpen, op 5km van het dorpje Hopfgarten im Brixental.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een groot terras met prachtig uitzicht over de bergen. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van de specialiteiten uit de internationale en regionale keuken.

In het hotel zijn wellness faciliteiten zoals diverse sauna’s infraroodcabine en een aromasauna.

Accommodatie

Het hotel heeft 40 hotelkamers van luxe (=standaard) kamers tot de ruimere superior kamers. Op aanvraag zijn er ook suites mogelijk. Alle kamers zijn uitgerust met douche, toilet, televisie en balkon.
 • Alphen a/d Rijn – Van der Valk Hotel Avifauna
 • Apeldoorn – Van der Valk Hotel de Cantharel
 • Duiven – Van der Valk Hotel Arnhem – Duiven
 • Nootdorp – Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp
 • Gilze-Rijen – Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
 • Rotterdam – Metrostation Capelse Brug
 • Venlo – Van der Valk Hotel Venlo
 • Vianen – Van der Valk Hotel Vianen
 • Vught – Van der Valk Hotel ’s Hertogenbosch – Vught

U kunt via Van der Valk Vakanties een reis- en annuleringsverzekering afsluiten bij uw boeking. U bent dan goed verzekerd, waar u ook naar toe gaat! Wij werken samen met Europeesche verzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten? Geef dit dan door in het opmerkingenveld van uw boeking. Beschrijf voor welke reiziger u de verzekering wilt afsluiten en welke verzekering u wenst. Wij bieden de volgende verzekeringen aan:

Kortlopende reisverzekering Europadekking

Met deze verzekering bent u in heel Europa verzekerd.
Kosten: €1,92 per persoon per dag + eenmalig €3,50 poliskosten

Download hier de verzekeringsvoorwaarden.

Kortlopende reisverzekering Werelddekking

Met deze verzekering bent u wereldwijd verzekerd.
Kosten: €3,07 per persoon per dag + eenmalig €3,50 poliskosten

Download hier de verzekeringsvoorwaarden.

Kortlopende annuleringsverzekering

Kosten: 5,5% van de reissom + 21% assurantiebelasting + eenmalig €4,24 poliskosten

Download hier de verzekeringsvoorwaarden.