>> Lees hier de laatste informatie over Van der Valk Tours en het coronavirus

Vertrouwd, verzorgd en veilig op reis met de touringcars van Van der Valk Tours

Touringcar huren in Den Haag

Van der Valk Tours is een touringcar bedrijf dat Alphen aan den Rijn als thuisbasis heeft. Door de zeer centrale ligging van het bedrijf, middenin het Groene Hart, is een stad als Den Haag gezellige stadscentrum goed en snel te bereiken.

Wat te doen in Den Haag?

Naast een gezellig stadscentrum heeft Den Haag natuurlijk heel veel meer te bieden. Wat dacht u van Madurodam wat hoog in de top 10 staat van alle schoolreisjes? Ook het strand van Scheveningen is een echte publiekstrekker met de Pier en zijn Boulevard. Het Mauritshuis de Panorama Mesdag of het Omniversum, zijn allemaal leuke musea, maar
denk ook eens aan het Haags Historisch Museum, Kunstmuseum Den Haag of Museum de Gevangenpoort, stuk voor stuk musea waar u menig uurtje kunt doorbrengen.

Koninklijk bezoekje

Den Haag is de meest koninklijke stad van ons land, niet alleen omdat de koning met zijn gezin hier woont, maar ook omdat hier veel paleizen zoals Paleis Huis ten Bosch en Paleis Noordeinde te vinden zijn. Ook de vele koninklijke monumenten die in de stad te vinden zijn verwijzen naar de band tussen Den Haag en ons koningshuis. Den Haag net even anders leren kennen? Onder leiding van een ervaren gids maakt u al wandelend kennis met Den Haag, zijn bewoners, historie en grandeur. Den Haag is altijd een statige stad geweest met zijn prachtige huizen op het Lange Voorhout, het Kurhaus en Hotes des Indes.

Met de touringcar van ValkTours naar Den Haag

Zin om Den Haag met een groep, gezelschap, vereniging of klas te bezoeken, Van der Valk Tours brengt je er graag naar toe. Interesse in het huren van een touringcar of bus bij een bedrijf die service gericht denken en doen, veiligheid en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan….? Kijk niet verder en neem hier contact met ons op! Samen met u stellen wij het perfecte programma samen. Kijk voor voor meer busreizen op: ValkVakanties! Graag tot ziens in één van de touringcars van Van der Valk Tours.

Touringcar huren of groepsvervoer op maat nodig?

Onze bus- en groepsafdeling helpt u graag op weg!

Vraag een offerte aan