>> Lees hier de laatste informatie over Van der Valk Tours en het coronavirus

Vertrouwd, verzorgd en veilig op reis met de touringcars van Van der Valk Tours

Touringcar huren in Rotterdam

Rotterdam
Van der Valk Tours is een touringcar bedrijf dat Alphen aan den Rijn als thuisbasis heeft. Door de zeer centrale ligging van het bedrijf, middenin het Groene Hart, is een stad als Rotterdam met zijn havens, 2de Maasvlakte en gezellige stadscentrum goed en snel te
bereiken.

Wat is er te doen in Rotterdam?

Rotterdam is een veelzijdige moderne stad met een rijke historie waar veel te zien en te beleven valt. Denk bijvoorbeeld aan de Koopgoot, de markthal, de 185m hoge Euromast, de SS Rotterdam en museums zoals Boymans van Beuningen en het Maritiem museum. Wij Nederlanders hebben zoals u weet iets met water en ook nu hebben we met de realisatie van de 2e Maasvlakte weer een huzarenstukje verricht. In het bezoekerscentrum Futureland ziet u precies hoe dit in zijn werk gegaan is. Rotterdam is ook de stad van voetbalclub Fijenoord waarbij de Kuip hun thuisbasis is.
De Kuip is ook geschikt voor de organisatie van concerten. In het Rotterdam Ahoy gaven vele artieste de afgelopen jaren fantastische concerten gegeven. Rotterdam staat ook voor de SS Rotterdam een voormalig cruiseschip dat nu in Rotterdam te bezoeken is, er is een restaurant en u kunt er zelfs overnachten!

Met de Touringcar van Van der Valk Tours naar Rotterdam

Als u in Rotterdam bent is het bijna een “must” om een rondvaart te maken, tijdens de rondvaart ziet u de bedrijvigheid in de havens en hoe groot die schepen nu eigenlijk zijn die ons kikkerlandje aan doen. Echt even uit de band springen in Rotterdam, maak een tochtje met de watertaxi!

Zin om Rotterdam met een groep, gezelschap, vereniging of klas te bezoeken, Van der Valk Tours brengt je er graag naar toe.
Kijk voor overige busreizen ook eens op: Valk Vakantie

Interesse in het huren van een touringcar of bus bij een bedrijf die service gericht denken en doen, veiligheid en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan….? Kijk niet verder en neem hier
contact met ons op! Samen met u stellen wij het perfecte programma samen.
Graag tot ziens in één van de touringcars van Van der Valk Tours.

Touringcar huren of groepsvervoer op maat nodig?

Onze bus- en groepsafdeling helpt u graag op weg!

Vraag een offerte aan