Vertrouwd een bus huren voor zowel binnen- als buitenland

Ga met Van der Valk Tours op schoolreisje!

Offerte aanvragen

Heeft u een bus nodig voor een schoolreisje?

Huur dan een touringcar of bus bij Van der Valk Tours. Wij organiseren al ruim 30 jaar groepsreizen op maat. Zo kunt u ontspannen met de bus op reis om net als de kinderen optimaal te kunnen genieten van het schoolreisje.

Veilig met de bus op schoolreisje

Als u op schoolreisje gaat, is veiligheid en comfort belangrijk. Daarom hebben wij het erkende keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Dankzij dit keurmerk mogen wij ons specialist in busvervoer noemen. Zo zijn onze bussen goed onderhouden. Verder zijn al onze chauffeurs gekwalificeerd en zeer ervaren. De touringcarchauffeurs hebben een strikte naleving van de rij- en rusttijden.

Onze bussen

Van der Valk Tours beschikt over een modern wagenpark met touringcars variërend in grootte van 19 tot 90 zitplaatsen. Al onze tourbussen zijn voorzien van veiligheidsgordels. De bussen zijn voorzien van alle gemakken. Zo hebben al onze touringcars, met uitzondering van de 19-persoonstouringcar, een toilet. Onze vriendelijke en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u met vertrouwen op weg gaat voor een geslaagde schoolreis.

Waar gaat uw schoolreisje heen?

Wij passen onze busreizen aan op uw wensen. Geef uw wensen door, dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte toe.

Weet u nog niet waar uw schoolreisje per bus heengaat? Bekijk hieronder onze aantal suggesties:

Tevens bieden wij busvervoer voor schoolreisjes en excursies naar het buitenland aan.

Groeps- of busreis op maat organiseren?

Onze groepsafdeling helpt u graag!

VRAAG EEN OFFERTE AAN