Ga met Van der Valk Tours ontspannen op reis tijdens een

Compleet verzorgde meerdaagse busreis

Offerte aanvragen

Ga gezellig mee op meerdaagse busreis

Van der Valk Tours heeft al ruim 30 jaar ervaring met comfortabel en veilig busvervoer. Gaat u mee met één van de compleet verzorgde busreizen van ons reisbureau Van der Valk Vakanties? Of bent u op zoek naar een meerdaagse busreis op maat? Wij regelen het graag voor u.

Meerdaagse busreis binnen Europa

Al ruim 30 jaar verzorgt Van der Valk Tours meerdaagse busreizen naar de mooiste bestemmingen in Europa. Met onze comfortabele touringcars en ervaren chauffeurs zorgen we ervoor dat u kunt genieten van een zorgeloze busreis en uitgerust van uw vakantie kan genieten.

Met onze slogan vertrouwd, verzorgd en voordelig, bieden wij u busreizen aan waarvoor u niet teveel betaald en waarop u kunt vertrouwen dat deze busreizen goed verzorgd zijn. Een busreis biedt u een heerlijke, ontspannen vakantie. 

Ontdek Europa met de bus

Onze meest populaire busreis gaat naar ons eigen van der Valk viersterrenhotel Berlin Brandenburg in Berlijn. Een bezoek brengen aan Berlijn is een must! Deze bruisende wereldstad is vanwege haar geschiedenis en bijzondere culturele rijkdom sinds enkele jaren een toeristische topbestemming in Europa. Tijdens de busreis leert u het land kennen en maakt u ter plaatse mooie excursies.

Of wat dacht u van een busreis naar het mediterrane Spanje of Frankrijk of het sprookjesachtige Ierland? Ook kunnen we uw meerdaagse busreis naar Schotland regelen. Of een schitterende busreis langs Praag, Bratislava, Budapest en Wenen. Ga mee op één van de busreizen van ons reisbureau Van der Valk Vakanties of laat ons uw wensen weten. Wij maken graag een meerdaagse busreis op maat.

Groeps- of busreis op maat organiseren?

Onze groepsafdeling helpt u graag!

VRAAG EEN OFFERTE AAN