Over Van der Valk Tours

Al sinds 1986 vertrouwd, verzorgd en voordelig personenvervoer. Van busvervoer tot volledige groepsreizen met de bus: alles kan!

Over Van der Valk Tours

Martin van der Valk Jeanette Hagoort Van der Valk Tours

Van der Valk Tours is een allround touringcarbedrijf met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ‘Reizen op Maat’. 
Het begon in 1986 als hobby van de heer Martin van der Valk met zes bussen. We vervoerden hiermee gasten van Van der Valk naar verschillende vestigingen. Van der Valk Tours groeide in een recordtempo uit tot comfortabel en modern touringcarbedrijf.

Meer dan alleen een touringcarbedrijf

Inmiddels vervoeren we niet alleen de gasten van een Van der Valk hotel, maar werken we ook voor derden. Denk hierbij aan groepsvervoer zoals bijvoorbeeld bedrijfsuitjes en vervoer naar congressen. Of het nu gaat om de personeelsvereniging of de raad van bestuur: wij zorgen voor reizen op maat. Wij doen dit in binnen- en buitenland, dankzij onze prima opgeleide chauffeurs. Ook worden we vaak betrokken bij de uitvoering van incentives, vervoer naar sporttoernooien en voor koren en artiesten in binnen- en buitenland. We zijn er dan ook ontzettend trots op dat veel bedrijven de weg heeft gevonden naar Van der Valk Tours. Personeelsuitstapjes, schoolreisjes, georganiseerde groepsreizen in binnen- en buitenland: alles is mogelijk. Wij helpen u graag met het realiseren van uw reisplan. Samen komen we tot het beste resultaat.

Onze touringcars

Van der Valk Tours beschikt inmiddels over modern wagenpark. Onze touringcars variëren in grootte van 19 tot 90 zitplaatsen. Onze luxe bussen zijn voorzien van alle gemakken. U herkent ze natuurlijk aan de karakteristieke toekan op de zijkant.

Ons touringcarbedrijf is Keurmerk gecertificeerd. U kunt dus rekenen op veilig vervoer en vakbekwame chauffeurs. Op al onze diensten gelden de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van KNV Busvervoer.