Op koorreis, artiestenreis, wandelreis, wijnreis of sportreis?

Ga met Van der Valk Tours op themareis!

Offerte aanvragen

Themareis: combineer uw hobby met vakantie

Koorreizen, wandelreizen, bridgereizen, sportreizen, wijnreizen, culinaire reizen en reizen naar popconcerten of tentoonstellingen, wij organiseren het graag voor u. Ook VIP arrangementen en concertkaarten kunnen wij in orde maken. Wij regelen het allemaal voor u! 

Wij zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van congressen, cursussen, trainingen, meetings en workshops. Wist u dat wij alleen in Nederland over meer dan 700 prima zalen beschikken? Elke doelstelling kan door een goede combinatie van inspanning en ontspanning worden bereikt. Of het nu gaat om de introductie van een nieuw product, het bijwonen van een congres of vergadering of het geven van personeelstrainingen; ons professionele team stelt geheel op maat een uniek arrangement voor u samen. De reis wordt volledig op uw wensen, doelstellingen en budget afgestemd. 

Op reis met uw favoriete artiest

Daarnaast organiseren wij Artiestenreizen. Zelf op reis met uw favoriete artiest? 
Door onze jarenlange ervaring van de organisatie en uitvoering van artiestenreizen, weten we waar we over praten. Mocht u zelf met uw gezelschap op reis willen met uw favoriete artiest, laat het ons weten! 

Groeps- of busreis op maat organiseren?

Onze groepsafdeling helpt u graag!

VRAAG EEN OFFERTE AAN