Veilig touringcarvervoer en coronavirus

Sinds medio maart 2020 zijn wij wereldwijd in de ban van het coronavirus Covid-19. Net als iedereen in Nederland heeft ook Van der Valk Tours te maken dit virus. Wij stellen alles in het werk om middels de nodige voorzorgsmaatregelen, opgesteld door het RIVM, u op een veilige manier te vervoeren.

De maatregelen zijn op dit moment als volgt:

Met ingang van 1 juli 2020 mag een touringcar volledig gebruikt worden, m.u.v. de eerste rij stoelen achter de chauffeur en de reisleidersstoel. Het toilet mag niet gebruikt worden tijdens de reis. Een mondkapje is verplicht tijdens de gehele reis voor personen vanaf 13 jaar, datzelfde geldt voor het invullen van een gezondheidsverklaring.

Als u meer wilt weten over de Covid-19-maatregelen van Busvervoer Nederland kunt u kijken op de website van KNV.

Conform de richtlijnen op van het RIVM worden de touringcars na elke rit extra schoongemaakt. De chauffeurs houden gepaste afstand en de banken achter de chauffeur worden niet gebruikt. Aan de passagiers wordt gevraagd om via de middeninstap in en uit de touringcar te stappen. Wij vragen u om uw eigen verantwoordelijkheid te nemen waar het de gepaste afstand van 1,5m betreft, maar in het dagelijks leven bent u dit al zo gewend dat dit naar verwachting prima zal verlopen. Tijdens de reis dient u de aanwijzingen van de chauffeur op te volgen. Van der Valk staat bekend om zijn gastvriendelijkheid, maar als u zich niet lekker voelt dan moeten wij u helaas vragen om thuis te blijven, want dan kan u niet met ons meereizen. Neem het zekere voor het onzekere.  Keep Safe!

Bekijk de website van het RIVM voor meer informatie over het Covid-19-virus.