Gezellig dagje uit met uw collega’s? Of een weekend met het gehele bedrijf naar bijvoorbeeld Parijs of Berlijn?

Laat Van der Valk Tours uw bedrijfsuitje of incentive organiseren!

Offerte aanvragen

Organiseer uw bedrijfsuitje of incentive met Van der Valk Tours

Veel bedrijven organiseren met regelmaat een leuk uitstapje voor het personeel van één of meerdere dagen. En dat is niet zomaar! Een bedrijfsuitje is een goede manier om de samenwerking tussen collega’s te verbeteren. Wij nemen de organisatie van uw bedrijfsuitje of incentive graag uit handen. Zo bieden wij diverse leuke groepsreizen aan. Onze groepsreizen geheel op maat voor u samengesteld en dat tegen een aantrekkelijke prijs! 

Congressen, cursussen, meetings en workshops

Wij zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van congressen, cursussen, trainingen, meetings en workshops. Wist u bijvoorbeeld dat wij in Nederland over meer dan 700 zalen beschikken? Wij geloven dat elke doelstelling bereikt kan worden door een goede combinatie van inspanning en ontspanning. Misschien wilt u een nieuw product introduceren. Maar ook als u een (internationaal) congres of vergadering wilt bijwonen, bent u aan het juiste adres. Ons professionele team stelt geheel op maat een uniek arrangement voor u samen. En dit doen wij al jaren met succes. Wij stemmen de reis namelijk volledig af op de wensen, doelstellingen en het budget van onze klanten.

Meerdaags personeelsuitje (naar het buitenland)?

Misschien wilt u uw personeelsavond uitbreiden tot een spetterend personeelsweekend. Uw personeel vormt tenslotte de spil van uw organisatie. Een personeelsreis is een unieke manier om de ’teamspirit’ te versterken en uw personeel te motiveren.

Wat dacht u van een gezellig weekend in een luxe (Van der Valk) hotel in Nederland, België of Duitsland? Of een weekendje weg naar de wereldsteden Parijs, Berlijn of Londen? Zo’n bedrijfsuitje is echt een beloning voor uw personeel. Ze zullen er nog lang over napraten.

Leuke personeelsuitjes bevorderen de onderlinge samenwerking waardoor het bedrijfsresultaat verbetert. En dat is waar het tenslotte om gaat. Vertel ons uw wensen, zodat wij uw uitje kunnen organiseren. Met Van der Valk Tours wordt uw bedrijfsuitje of incentive een succes!

Groeps- of busreis op maat organiseren?

Onze collega’s van de groepsafdeling van Van der Valk Vakanties helpen u graag!

VRAAG EEN OFFERTE AAN