>> Lees hier de laatste informatie over Van der Valk Tours en het coronavirus

Vertrouwd, verzorgd en veilig op reis met de touringcars van Van der Valk Tours

Touringcar huren in Amsterdam

Van der Valk Tours is een touringcar bedrijf dat Alphen aan den Rijn als thuisbasis heeft. Door de zeer centrale ligging van het bedrijf, middenin het Groene Hart, is een stad als Amsterdam met zijn grachten en gezellige stadscentrum snel met de touringcar te bereiken. Amsterdam, door velen verguisd en door velen bezongen, is een erg gezellige stad in Noord Holland. Met zijn grachten, prachtige grachtenpanden en vele musea is het goed toeven voor jong en oud.

Wat te doen in Amsterdam?

Om Amsterdam beter te leren kennen is een rondvaart eigenlijk een “must”. Ook het Rijksmuseum met zijn Nachtwacht, het Van Goghmuseum en het Anne Frank huis zijn ware toeristen magneten, waar u zeker één keer moet zijn geweest. Een congres bijwonen in de Rai of een voetbal wedstrijd meemaken in de Johan Cruijff Arena, een bezoekje brengen aan de Amsterdamse Diamantair Gassan Diamonds moet toch tot de verbeelding spreken. Klinkende namen als Beyoncé, Lady Gaga, Prince, Armin van Buuren, Madonna, U2 en Adele zijn artiesten die het podium van de Ziggo Dome beklommen. Maakt u liever een stadswandeling onder leiding van een ervaren gids over de Wallen dan is dit zeker te realiseren. Amsterdam is een stad met uitersten, een bruisende wereldstad waar alles mogelijk is en een stad die nooit slaapt. Dit is Amsterdam in een notendop, maar Amsterdam is nog heel veel meer…

Met Van der Valk naar Amsterdam

Zin om Amsterdam met een groep, gezelschap, vereniging of klas te bezoeken, Van der Valk Tours brengt je er graag naar toe.
Interesse in het huren van een touringcar of bus bij een bedrijf die service gericht denken en doen, veiligheid en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan….? Kijk niet verder en neem hier contact met ons op! Samen met u stellen wij het perfecte programma samen. Voor onze busreizen kunt u ook eens een kijkje nemen op Valk Vakanties. Graag tot ziens in één van de touringcars van Van der Valk Tours.

Touringcar huren of groepsvervoer op maat nodig?

Onze bus- en groepsafdeling helpt u graag op weg!

Vraag een offerte aan