>> Lees hier de laatste informatie over Van der Valk Tours en het coronavirus

Vertrouwd, verzorgd en veilig op reis met de touringcars van Van der Valk Tours

Touringcar of bus huren in Alphen aan den Rijn

Van der Valk Tours is een touringcar bedrijf dat Alphen aan den Rijn als thuisbasis heeft. Door de zeer centrale ligging van het bedrijf, middenin het Groene Hart, zijn steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam goed en snel te bereiken met de bus. Van der Valk Tours heeft een modern wagenpark met luxe bussen variërend in grootte van 19 tot en met 90 zitplaatsen. Een van deze touringcars is een rolstoelwagen voorzien van een lift. Wilt u een touringcar of bus huren in Alphen aan den Rijn om uw gezelschap van A naar B te vervoeren? Of het nu gaat om de uitvoering van een dagtocht, een meerdaagse reis, een schoolreisje, een werkweek, sportersvervoer of iets soortgelijks, bij Van der Valk Tours bent u aan het goede adres!

Voor onze busreizen kunt u ook eens een kijkje nemen op Valk Vakanties.

Het in het mooie Zuid Holland gelegen bedrijf is vanaf de oprichting gesitueerd in Alphen aan den Rijn en te vinden recht tegenover Vogelpark Avifauna. De heer Martin van der Valk is begonnen met Van der Valk Tours om busreizen naar “onze eigen” Van der Valk Hotels aan te bieden.

Onze touringcar service

Service gericht denken en doen is ons duidelijk op het lijf geschreven. We gaan ver, heel ver om aan de wensen van de gasten te voldoen. Naast service gericht denken en doen is veiligheid hetgeen waar het allemaal omdraait bij Van der Valk Tours. Van der Valk Tours is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. Jaarlijks wordt er een toetsing afgenomen door een onafhankelijke auditinstelling. Tijdens deze
audit wordt er gekeken naar hoe het bedrijf omgaat met de kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn opgesteld door Busvervoer Nederland inzake veiligheid, comfort en service.

Interesse in het huren van een touringcar of bus in Alphen aan den Rijn, bij een bedrijf die service gericht denkt en doet en veiligheid en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan….? Kijk niet verder en neem hier contact met ons op!

Graag tot ziens in één van de touringcars van Van der Valk Tours.

Touringcar huren of groepsvervoer op maat nodig?

Onze bus- en groepsafdeling helpt u graag op weg!

Vraag een offerte aan