Van der Valk Tours is uw eerste stap op weg naar een geslaagd dagje uit!

Ga met Van der Valk Tours op dagtocht!

Offerte aanvragen

Laat ons uw dagtocht op maat regelen

Een gezellig dagje uit met uw familie, vereniging of sportclub organiseren? Laat ons u helpen uw dagje uit onvergetelijk te maken.

Wij bieden dagtochten op maat. U bepaalt zelf hoe uw dagtocht eruit moet zien en wij zorgen dat het tot de puntjes geregeld is met de kwaliteit die u van Van der Valk gewend bent. De mogelijkheden zijn oneindig: wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellig dagje naar Vogelpark Avifauna? Of varen door het prachtige Biesbosch? Aansluitend op uw wensen stellen wij een compleet verzorgd programma samen voor uw gezelschap. Zo organiseren wij al jaren gezellige dagjes uit met comfortabel busvervoer.

Bussen

Ga comfortabel en veilig onderweg. We hebben een groot wagenpark, waardoor er altijd wel een geschikte touringcar is voor uw gezelschap.

Tijdens uw busreis kunt u rekenen op een uitstekende service en een comfortabele busreis met één van onze vakbekwame en ervaren chauffeurs; Van der Valk Tours is namelijk gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijven (SKTB).

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk

Van der Valk Tours is al ruim 30 jaar specialist in maatwerk. Uw dagtocht is dus bij ons in goede handen. Misschien heeft u zelf leuke ideeën en wilt u dat wij dit voor u realiseren. Maar ook als u nog niet zo goed weet waar uw dagtocht op maat heengaat, kunt u ons inschakelen. Samen maken we uw dagtocht tot een succes.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw dagtocht op maat te bespreken.

Groeps- of busreis op maat organiseren?

Onze groepsafdeling helpt u graag!

VRAAG EEN OFFERTE AAN