Met de hele familie een weekendje weg? Of met de vereniging een uitstapje in binnen- of buitenland?

Laat Valk Tours uw groepsreis op maat organiseren

Offerte aanvragen

Uw groepsreis op maat met Valk Tours

Van der Valk Tours organiseert al vele jaren groepsreizen op maat. Of het nu een personeelsuitje, schoolreisje, dagtocht of een meerdaagse reis naar het buitenland is: alles kan! Dankzij ons eigen wagenpark en chauffeurs kunnen wij snel schakelen en hebben wij vrijwel altijd touringcars én chauffeurs beschikbaar. Onze ervaren reisspecialisten weten wat er bij uw wensen past en wat er nodig is om uw groepsreis tot een groot succes te maken!

Een team met jarenlange ervaring staat voor u klaar om uw groepsreis op maat samen te stellen naar uw wensen. Wij verzorgen de reizen tot in de details en maken graag van iedere reis een feest. Vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt tot en met de terugkomst van de groep heeft u persoonlijk contact met één van onze gespecialiseerde medewerkers. Desgewenst verzorgen wij vanuit ons team ook ervaren en professionele reisbegeleiding. De afdeling groepsreizen staat 5 dagen per week van 09.00 uur tot 17.30 uur voor u klaar.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Onze afdeling Groepsreizen en Incentives is gespecialiseerd in het samenstellen van groepsreizen op maat. Voor bedrijven kan dat bijvoorbeeld een personeels-, belonings-, congres-, of een jubileumreis zijn. Voor verenigingen betekent dit bijvoorbeeld een gezellige reis met mensen uit uw eigen vereniging. Ook kunt u bij ons terecht voor themareizen zoals artiestenreizen, bridgereizen, tennisreizen, koorreizen of golfreizen.

Bij een themareis combineren wij een leuke toeristische bestemming met uw hobby. Voor elke doelgroep en elke reis nemen wij graag de organisatie voor onze rekening.

Ons reisbureau Van der Valk Vakanties verzorgt o.a. auto-, bus- en vliegreizen, dagtochten, groepsrondreizen en riviercruises. Wij beschikken over eigen hotels dichtbij huis, maar ook in Frankrijk, Spanje, Florida en de Nederlandse Antillen. Behalve onze eigen hotels, ligt bij ons de hele wereld binnen handbereik. 

Wist u dat?

Groeps- of busreis op maat organiseren?

Onze collega’s van de groepsafdeling van Van der Valk Vakanties helpen u graag!

VRAAG EEN OFFERTE AAN